Agenda & actueel

03/12/2017

Sinterklaasbrunch & Bubbels

Vanaf 10.00u tellen we samen met de Pieten, Picasso & Balino vol ongeduld af naar het bezoek van de Sint. De Sint zal iedere kapoen hoogstpersoonlijk ontvangen en verrassen met een leuk geschenkje. In tussentijd kunnen de ouders genieten van het beste wat onze wintertafel te bieden heeft.

Lees meer
31/12/2017

Sylvestergala

Op 31/12 organiseren naar goede gewoonte een feestelijk Sylvestergala. Het belooft een sfeervolle avond te worden met zowel culinaire verwennerij alsook muzikaal entertainment. Reserveer nu reeds je tafel om 2018 feestelijk in te stappen!

Lees meer
25/12/2017

KERSTBRUNCH

Op maandag 25 december openen we onze deuren, naar jaarlijkse traditie voor een sfeervolle & warme familiebrunch. Wij serveren een parelend aperitief met smaakmakende hapjes, gevolgd door een feestelijke 5-gangen brunch, aangepaste wijnen en bieren. Kinderen feesten mee met een aangepast kindermenu.

Lees meer

Ochtendsmaken - Ontbijten op zon- & weekdagen

Een productieve dag start je eens zo goed met een weldoend ontbijt! Zowel op zondag als op weekdagen voorzien we de mogelijkheid tot een uitgebreid ontbijt, hetzij met vrienden en familie maar ook in een zakelijk kader kan u bij ons terecht. Immers: “De ochtendstond heeft goud in de mond“.

Lees meer

Brunch & Bubbels - Themadagen

Een vroeg start van een heerlijke lange dag genieten... Dit is "Brunch & Bubbels!" Welkom!

Lees meer