Over de Barrier

Gastvrijheid & Gastronomie

De leuze “Waar u een warm welkom wacht” zijn geen loze woorden.

De polyvalentie van het domein maakt dat ieder gezelschap het comfort geniet van een aparte ruimte. De banqueting service zorgt voor verrassende culinaire creaties en toegewijde professionele begeleiding van uw gasten. De keuken is geraffineerd en hedendaags, met een knipoog naar het traditionele.

Kruisbestuiving - “Waar ervaring een meerwaarde is”

De rijke ervaring van de banqueting service en de kunde van restaurant chefs vormen een perfecte synergie. Voortreffelijke culinaire geneugtes en warme stijlvolle ontvangsten zijn daarmee een garantie voor onze gasten, op het domein van de Barrier. De sleutel voor onvergetelijke en bijzondere momenten. 

Wijnkelder

Om gastronomie optimaal te beleven is de keuze van de wijnen cruciaal. De kelder is hierbij van essentieel belang. In de wijnkelder van De Barrier komt een ruime selectie wereldwijnen tot volle ontwikkeling.

Kleine gezelschappen (tot 20 gasten) kunnen, op specifiek verzoek, het aperitief in de wijnkelder gebruiken. Een aparte belevenis!

De Barrier en de libel

De libel staat symbool voor verandering en speelsheid, maar ook voor geluk en harmonie. Dit vertaalt zich in de polyvalente en flexibele aanpak die we hanteren. Tot slot proberen we een inspirerende plek te zijn waar onze gasten rust vinden, en kunnen genieten van het geluksmoment waarvoor we hen mogen ontvangen.