Logo Barrier

Gracieus genieten, in een mooie groene omgeving.

De Barrier

Gastronomische gastvrijheid

De polyvalentie van het domein maakt dat ieder gezelschap het comfort geniet van een aparte ruimte. De banqueting service zorgt voor verrassende culinaire creaties en toegewijde professionele begeleiding van uw gasten. De keuken is geraffineerd en hedendaags, met een knipoog naar het traditionele.

Kruisbestuiving
“Waar ervaring een meerwaarde is”

De rijke ervaring van de banqueting service en de kunde van restaurant chefs vormen een perfecte synergie. Verrassende culinaire smaken en warme stijlvolle ontvangsten vormen de sleutel voor onvergetelijke en bijzondere momenten.

food

De libel

De libel staat symbool voor verandering en speelsheid, maar ook voor geluk en harmonie. Dit vertaalt zich in de polyvalente en flexibele aanpak die we hanteren. Tot slot proberen we een inspirerende plek te zijn waar onze gasten rust vinden, en kunnen genieten van het geluksmoment waarvoor we hen mogen ontvangen.

Libel

Wijnkelder

Om gastronomie optimaal te beleven is de keuze van de wijnen cruciaal. De kelder is hierbij van essentieel belang. In de wijnkelder van De Barrier komt een ruime selectie wereldwijnen tot volle ontwikkeling. Op specifiek verzoek, kan onze sommelier u graag met raad en daad bij staan om ook tijdens uw feest net dat tikkeltje verder te gaan in de wijnkeuze.

Wijnkelder

Vacatures

Samen staan wij in voor diverse evenementen, zowel business als particulier, waaronder bedrijfsseminars, huwelijksfeesten, babyborrels, diners, etc. Wil jij graag -samen- werken in deze harmonieuze omgeving en jouw steentje bijdrage aan het plezier van onze gasten?

Imprévu / Keuken

Sous-chef

Wil jij deel uitmaken van ons team? Wij zoeken een Sous-chef met heel veel goesting om te starten.

Bekijk de vacature

Imprévu / Keuken

Banner en Patissier / Chef de Partie

Wil jij deel uitmaken van ons team? Wij zoeken een Patissier / Chef de Partie met heel veel goesting om te starten.

Bekijk de vacature

Ontbijtmederwerker De barrier

De Barrier / Zaal

Medewerker Hotel & Events

Wil jij deel uitmaken van ons team? Wij zoeken een medewerker met een liefde voor hotel & events.

Bekijk de vacature

Zaalpersoneel De Barrier

De Barrier / Zaal

Kelner – Bediening feesten

(in dienstverband)

Als kelner, deel je onze passie voor zorgeloze feestmomenten te creëren en stel je alles in het werk om een diner, meeting of feest tot een goed einde brengen.

Bekijk de vacature